galerie van ham kunst

achtergrond en activiteiten

“kunst begint waar de waarheid ophoudt”

Schilderijen en andere kunstwerken verzamelen doen wij, met passie, vanaf ongeveer 1980. Het begon met het zoeken (Marktplaats bestond nog niet) naar werken van grootheden uit onze toenmalige woonplaats Bladel. Tevens de plaats van Hubert Joseph (Jozef) Gindra, Victor de Buck en Theo Kuijpers.

Het lokale zoeken breidde zich vooral uit naar het "Brabantse" (Jan en Antoon Kruysen) en het "Vlaamse" (o.a. Alfons Vermeir en Hubert De Vries). Daarna werd het zelfs globaal! Op de vele reizen die wij gemaakt hebben, gingen wij op zoek naar lokale kunstenaars die wij tevens in hun ateliers bezochten. Zo belandden wij onder meer in Afrika, Zuid-Amerika, Scandinavië, Canada, Ierland, Australië, Tasmanië en Nieuw-Zeeland.

Frank van Ham - Galerie - schilderijen, kunstwerken Victor de Buck, Theo Kuijpers, Alfons Vermeir en Hubert De Vries

kwaliteit

De zoektocht naar kwalitatief goede werken kreeg vastere vormen, vandaar dat wij Galerie Van Ham Kunst en deze webstek in het leven riepen. Wij bieden u dan ook met liefde kwalitatief goede werken voor een betaalbaar budget aan. Diverse prijsklassen dus. Bovendien valt er meestal over de prijs te onderhandelen. En blijkt het werk bij nader inzien toch niet in uw omgeving te passen of u niet te bevallen dan zijn er mogelijkheden om (werken v.a. 500 euro) te ruilen.

galerie

Bent u geïnteresseerd in een bepaald werk? U kunt te allen tijde mailen, ook voor nadere informatie, het reserveren van een werk of voor het uitbrengen van een bod. De prijs is exclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten. We raden u echter wel aan om wanneer mogelijk, alvorens een werk aan te schaffen, toch te komen kijken in onze galerie. Via het beeldscherm krijgt u uiteraard slechts een kleine indruk. Een afspraak is zo gemaakt!

exposities

Onze liefde voor kunst uiten we ook in de vorm van meerdaagse Pop-Up-exposities in Galerie Van Ham Kunst, meestal in het late najaar en in het voorjaar. In een verwarmde omgeving kunt u onder het genot van een kopje thee, koffie of een drankje genieten van een variatie aan werken waarvan het grootste deel te koop wordt aangeboden. Gekochte werken kunnen veelal meteen worden meegenomen. Goede kwaliteit en betaalbaar.